VÅR VVS-BUTIK – HÄR FÅR DU HJÄLP ATT HITTA DET DU BEHÖVER

Varmt välkommen till vår VVS-butik med över 7000 artiklar.
Hos oss på Kolvgatan 10 i Karlstad hittar du allt för ditt badrum, kök, fritidshus, grovkök eller utemiljö. I vår utställningsdel kan du titta och känna på ett urval av de senaste VVS-produkterna på marknaden tillsammans med aktuella kampanjer.

285774999_2593119910823017_6403069012065744338_n

Tillbehör – få inspiration genom att besöka vår butik

Här hittar du även mängder av reservdelar som kan lösa rörproblem i din vardag, exempelvis droppande kranar, stopp i avlopp eller rinnande toaletter. Du hittar även de flesta tillbehören du behöver för att unna dig en lyxig spa-kväll såväl inomhus som ute i din trädgård.

Har du ont om tid? – Nu kan du sitta hemma och leta i vårt stora sortiment

Men alla våra produkter får inte plats i vår butik och kanske har du ont om tid och svårt att få ihop din vardag. Vi har löst även detta!
www.installationssmart.se kan du sitta hemma, i lugn och ro och kika på över 450 artiklar i olika utformningar, alla till ett fast, installerat och klart-pris (inklusive ROT och moms). Enkelt lägger du dina val i kundkorgen, väljer oss på Karlstads Rörmontage som din leverantör. Inom ett par dagar hör vi av oss för att boka en tid för en trygg Installation till fast pris

Boka ett planeringsmöte – vi hjälper dig!

Boka redan idag ett inspirations- eller planeringsmöte där du får ta del av våra erfarenheter. Det är också i vår VVS-butik du kan starta din resa och investering i ett nytt, nyckelfärdigt badrum. Vi går igenom hur byggprocesser ser ut samtidigt som vi kikar på olika inredningsexempel och du kan hitta din personliga stil, oavsett din budget och ambitionsnivå. Det är också i vår VVS-butik du kan starta din resa och investering i ett nytt, nyckelfärdigt badrum.

Trött på höga energikostnader? – Det är vi också!

Hos oss kan du även få hjälp med att sänka dina energikostnader genom en ny bergvärmeanläggning, bergvärmepump eller en luft/luftvärmepump, eller om du behöver en utbytespump. Kom in i butiken eller ring och boka en tid, så berättar vi mer. Oavsett om du byter en toalettstol, duschväggar, kranar eller vill göra en mer omfattande VVS-renovering erbjuder vi finansiering och en trygghetsförsäkring.

Möt våra anställda och utmana dem!

I VVS-butiken hittar du Niklas, Per, och Jonas som älskar att dela med sig av sin kompetens och erfarenhet, oavsett du är privatperson eller företag. De tål att utmanas med kluriga VVS-frågor, så välkommen förbi Karlstads VVS-butik på Kolvgatan 10 redan i dag.