Service

Snabb utryckning om olyckan varit framme!

Har du haft otur att råka ut för en droppande kran, rinnande toalett, en vattenläcka eller har du stopp i avloppet? Då är du varmt välkommen att kontakta oss Karlstads Rörmontage så hjälper vi dig oavsett du är privatperson, bostadsrättsförening eller fastighetsägare. Vill du försöka avhjälpa felet på egen hand och behöver delar/utrustning? Välkommen förbi vår VVS-butik på Kolvgatan 10 i Karlstad. Hos oss finner du en snabb, professionell och en komplett leverantör vid modernisering och renovering av ditt badrum, kök, grovkök eller tvättstuga. Våra certifierade VVS-montörer och Rörmokare finns även tillgängliga med snabba insatser om väl olyckan skulle vara framme.

Behöver du energieffektivisera ditt hem?

Funderar du kanske på att modernisera rörinstallationerna i ditt fritidshus eller på sänka dina energikostnader genom en ny luft/luft värmepump eller en utbytespump? Våra VVS-specialister hjälper dig att energieffektivisera ditt hem och får dina energismarta installationer att fungera. Läs mer här om på vilket sätt vi hjälper dig att energieffektivisera din fastighet.

Installationssmart! – Smart komplement till vår VVS-butik och VVS-service

Som ett komplement till vår VVS-service och vår VVS-butik erbjuder vi konceptet Installations Smart. Installations Smart står för utvalda kvalitetssäkrade VVS-produkter, till ett fast pris, installerat & klart. Du kan i lugn och ro själv inspireras till ditt nya badrum, kök eller tvättstuga genom att gå in på installationssmart.se. På installationssmart.se väljer du själv dina VVS-produkter, enkelt lägger du dem i din varukorg och genom ett klick, beställer du dem tillsammans med en professionell VVS-installation. Kort därefter kommer vi återkomma med förslag på tid för installation. Självklart gäller ROT om du är berättigad till det, vi tillhandahåller även finansiering.

Går du i renoveringstankar? – Vi hjälper dig under hela projektet!

Står du inför en mer omfattande renovering av ditt badrum, missa inte då vårt erbjudande Nyckelfärdigt badrum. Här blir vi, Karlstads Rörmontage din trygga samarbetspartner. Du väljer design, funktion, produkter och vi, tillsammans med våra samarbetspartners, står för ombyggnaden och installationerna. Under hela projektet har du tillgång till en av våra projektledare för hela ombyggnaden.

Kontakta oss så hjälper vi dig