Om Karlstads Rörmontage

Karlstad Rörmontage – närmare 60 års erfarenhet inom VVS

Karlstad Rörmontage etablerades redan 1963 och har därmed nästan 60 års erfarenhet av professionella VVS-installationer, snabb och effektiv VVS-service. 1973 öppnades VVS-butiken på Kolvgatan 10 i Karlstad. Butiken som under många år gick under varumärket Bad & Värme är nu en helt fristående och komplett VVS-butik med över 7000 artiklar för olika VVS-installationer i din bostad. Förutom i Karlstad finns idag även Karlstads Rörmontage etablerade i Filipstad och Arvika. Totalt är vi över 50 professionella och certifierade medarbetare redo för att hjälpa privatpersoner, fastighetsägare, entreprenörer, industrin och offentlig sektor med sin nästa investering.

Nu är vi även en del av Sandbäcks-koncernen

Sedan hösten 2021 ingår vi i Sandbäckens-koncernen. Sandbäckens är en av Sveriges ledande leverantörer av fastighetstekniska lösningar och installationer. Koncernen består av nästan 40 olika bolag, runt om i Sverige och tillsammans sysselsätter de nästa 1 000 medarbetare. Koncernens totala omsättning uppgick 2021 till cirka 1,5 Mdr.

Vår värdegrund – lokala, hög kvalitet och engagerade

Vi har byggt en trygg och hållbar värdegrund för såväl medarbetare som för våra kunder.

  • Stark lokal närhet, innebär att vi säkerställer korta beslutsvägar och en närhet till såväl våra medarbetare som våra kunder.
  •  Genom hög kvalitet erbjuder vi alltid den bästa lösningen, allt utifrån kundens behov och förväntningar.
  • Genom våra medarbetares delaktighet och engagemang utvecklar vi inte bara oss själva utan vi säkerställer även kundens investering.

Vi är en del av något större

Som en del av Sandbäckens har vi även tillgång till den stora koncernens expertis och erfarenhet genom exempelvis stöd och support inom områden bland annat HR, Ekonomi, Inköp, IT, KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö), Projektutveckling och Kommunikation.
Vi är även del av koncernens aktiva nätverk av lokalt starka installationsbolag, alla specialiserade på olika typer av tekniska lösningar och installationer i fastigheter. Nätverket är något som även våra kunder kan få ta del av genom oss på Karlstads Rörmontage där vi kan erbjuda spetskompetens och erfarenhet av komplexa installationer och anläggningar inom alla tänkbara miljöer. Läs mer om Sandbäckens här!

Vill du arbeta hos oss?

Våra tjänster är efterfrågade och vi söker ständigt efter fler duktiga och erfarna medarbetare.
Är du certifierad VVS-montör, vill fortsätta utvecklas genom spännande projekt eller egna serviceuppdrag. Kontakta gärna oss för mer information

Kontakta oss så hjälper vi dig