Nyckelfärdigt badrum

Föregående
Nästa

Nyckelfärdigt badrum – vad är det?

Står du inför en investering för att bygga om ditt badrum? Då är det oss du ska anlita och ta del av vårt attraktiva erbjudande – Nyckelfärdigt badrum. Vi på Karlstads Rörmontage har vi under många år byggt upp en heltäckande byggprocess som omfattar alla ombyggnadens olika steg och moment. Från idé och inspiration till material- och produktval, rivning och ombyggnad, kakelsättning, el, och sen såklart installation av alla dina nya produkter.

Behöver du inspiration?

I vår VVS-butik väljer du inredning och de VVS-produkter som passar dig bäst. Vi hjälper dig gärna med inspiration och designskisser och självklart kan vi garantera trygga, hållbara och funktionella installationer.

Du får en utvald projektansvarig – tryggt, enkelt och smidigt!

Genom våra utvalda samarbetspartners skapar vi därefter en snabb, effektiv och trygg byggprocess för alla inblandade parter. Och före projektstart presenterar vi en offert samt våra utvalda samarbetspartners för just ditt unika badrum. Vid ett startmöte går vi igenom alla del- och ansvarsområden samt hur produktion- och tidplanen ser ut. Därefter har du som kund, under hela projektet, från start till slutbesiktning enbart en kontaktperson och utsedd projektledare här hos oss på Karlstads Rörmontage. Enkelt och smidigt.

Projektets resa – från idé till slutbesiktning

Efter att projektet är klart och ditt badrum är färdigställt genomför vi en dokumenterad slutbesiktning tillsammans med dig. Hela projektet genomsyras av kvalitet och säkerhet. Oavsett vilken typ av installation eller moment i projektgenomförandet det gäller ombesörjer vi trygg leverans och kvalitet samt säkerställer att allt utförs säkert enligt branschens högt ställda krav. Alla inblandade montörer och hantverkare är självklart utbildade och certifierade inom sina respektive områden. Vårt mål är att ditt badrum ska stå klart på en månad. Men utifrån dina och bostadens unika förutsättningar, materialval och eventuella oförutsedda händelser kan projekttiden variera. Under hela byggprocessen stämmer vi löpande av projektets framdrift och att såväl tidplan som offerten efterlevs.

Projektets resa – från idé till slutbesiktning

Vi erbjuder även finansiering genom ett samarbete med Resursbank med upp till 24 månader räntefri avbetalning. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss så hjälper vi dig